De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Familie en vrienden

Op zoek naar tips voor iemand die dreigt in de problemen te raken? Welke tips geven we aan partners van gebruikers? Of zoek je info over zelfhulpgroepen? Hier bundelen we info op maat van de omgeving van de gebruiker. Lees hier ook hoe een behandeling bij ons verloopt.

dinsdag 07 juni 2022 13:20

Sportdagen zorgen voor dag vol fun en beweging

De rol van sport en bewegen bij het behandelen van een verslaving kan niet onderschat worden. Voor veel van onze cliënten is het een hefboom in de zoektocht naar het vinden van een nieuwe gezonde levensstijl.

Op 17 mei organiseerden we met steun van studenten LO van de Arteveldehogeschool een unieke sportdag in de Topsporthal te Gent. Kennismaken met nieuwe sporten als spikeball, arrowtag of yoga...

artevelde on tour 2022 8 web

 

Je uitleven met touwtrekken en zaklopen...artevelde on tour 2022 web 15

artevelde on tour 2022 web 7

 

 

 

 

Zo goed als 60 cliënten van de Gentse afdelingen konden genieten van dit Artevelde on tour sport- en beweegmoment.

artevelde on tour 2022 web 13

Met dank aan de Sportdienst van stad Gent logo stad gent

artevelde on tour 2022 web 9
Meer foto’s? Volg ons op Facebook.

Geestig sporten in de Ghelamco
Op 22 juni participeert De Sleutel aan “Geestig sporten, hoe bewegen je veerkracht verhoogt”. Het evenement is mogelijk dankzij de KAA Gent Foundation en wordt - onder impuls van het PAKT - opgezet in het kader van de samenwerking “Sporten bij de buren”, waarbij diverse instellingen hun vrijetijds-sportaanbod voor elkaar openstellen. Stad Gent onderstreept met haar participatie het belang dat ze hechten aan organisaties die inzetten op sport als middel voor re-integratie van kansengroepen. Tijdens het gratis evenement in het unieke kader van de Ghelamco Arena kunnen begeleiders het sport- en beweegaanbod leren kennen van collega-organisaties. Via getuigenissen (o.m. van deelnemers van de Geestige Buffalo’s, Xtra Time en Boesjeren) wordt het belang en de kracht van sport en bewegen als onderdeel van een hersteltraject toegelicht.

Drugpreventie bij kinderen werkt

Volg ons op Facebook

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.